Innovation in Research Excellence in Management & Development Work
   EN   MK

РАБОТИ СО НАС

Skip Navigation Links

ДеСо помага при наоѓање на експерти и консултанти од различни области, во зависнот од преференците на различните клиенти.

Доколку сакате да бидете регистрирани во нашата база со податоци, прикачете го вашето CV и напишете 10 клучни зборови кои што ја опишуваат вашата експертиза.

 


Име
Презиме
Email
CV/Резиме  
  Само PDF, DOC и docx датотеки се дозволени за пишување на CV.
Опис
 
Внеси го кодот