Innovation in Research Excellence in Management & Development Work
   EN   MK

Skip Navigation LinksПочетна - Услуги - Организација на настани


Deso е искусен организатор на настани. Видови на настани организирани од страна Deso ​​вклучуваат обуки, работилници, конференции и дебати за разни типови на учесници и публика.

Deso е акредитирана локална поддршка за обезбедување услуги за настани (семинари, конференции) финансирани од Европската комисија.

Deso вработените имаат големо искуство со организација на настани и одлични контакти со  даватели на услуги за настани, во земјата (превод, опрема, угостителство, итн.)

Потпрете се на нас да ви помогнеме да ги организирате вашите настани на места низ целата земја. Доколку сте заинтересирани за најмување помош при организација на настани, контактирајте со нас на office@deso.mk или на нашите канцелариски броеви.Во изминатите две години ДеСоучествуваше во организација на повеќе од 95 меѓународни настани на кои присуствувале околу 5000 учесници