Innovation in Research Excellence in Management & Development Work
   EN   MK

МКД / НОВИ КАБИНЕТИ ЗА ФИЗИО И ХИДРО ТЕРАПИЈА И СЕНЗОРНА СОБА ВО ДНЕВНИОТ ЦЕНТАР ЗА ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ ВО БЕРОВО, ДОНАЦИЈА НА АМБАСАДАТА НА НР КИНА

Skip Navigation LinksHome - News
Published on: 07-07-2022 Back


 Дневниот центар за лица со ментална или со телесна попреченост при ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа Берово, доби нови кабинети за физио и хидро-терапија и сензорната соба, донација од Амбасадата на Народна Република Кина.


За спроведување на проектот беше обезбедена финансиска помош од  еден милион петстотини и четириесет илјади денари, кои беа наменети за опремување со соодветни материјали и средства за кабинетите за физио и хидро-терапија и сензорната соба. Оваа современа опрема, ќе ја олесни работата на вработените во дневниот центар и позитивно ќе влијае на активностите на корисниците.

За повеќе информации кликнете тука
 
 
Back