Innovation in Research Excellence in Management & Development Work
   EN   MK

МКД/ ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ОД ВЛАДАТА НА РЕПУБЛИКА ЛИТВАНИЈА ЗА СПРАВУВАЊЕ СО КОВИД-19

Skip Navigation LinksHome - News
Published on: 19-12-2020 Back

   

 

  Министерот за надворешни работи, Бујар Османи денеска се сретна со нерезидентниот   амбасадор на Република Литванија за Република Северна Македонија со седиште во Загреб,   Јурате Рагукјене, која врачи хуманитарна медицинска помош, донација на Владата на Република   Литванија за справување со Ковид 19. Донацијата се состои од скафандери, маски и средства за   хигиена.

 

  За повеќе информации кликнете тука.

 

 

 

 

 

Back