Innovation in Research Excellence in Management & Development Work
   EN   MK

NEWS

Skip Navigation Links


w
30-01-2013 EUR/ Report on Effectiveness of Use of EU Structural Funds in Romania and Bulgaria

The Institute for Public Policy (Romania) and its partner, Green Policy Institute (Bulgaria), have published a comparative report on the transparency and effectiveness of the use of EU Structural Funds in Romania and Bulgaria.
w
28-01-2013 REG/ IPA Conference 2013 - Instrument for Pre-Accession Assistance (2014-2020) – Brussels

On 25 January 2013 a donor coordination conference was held in Brussels focusing on the Instrument for Pre-Accession Assistance (2014-2020) - IPA CONFERENCE 2013.
w
25-01-2013 REG/ Conference on the financial assistance to countries wishing to join EU

On 25 January, the European Commission is hosting a conference in Brussels to discuss the renewed financial assistance to countries wishing to join EU.
w
22-01-2013 INT/ 302 top researchers awarded €680 million in EU funding

The European Research Council (ERC) is awarding €680 million to 302 senior research leaders in 24 different countries across Europe, in the latest competition for its prestigious 'Advanced Grants'.
w
17-01-2013 INT/ Commissioner calls on Members of European Parliament to lobby their governments on Horizon 2020 funding

Máire Geoghegan-Quinn, R&D Commissioner, tells the European Parliament that it is up to Members of European Parliament (MEP) to ally with the Commission and stop the European Council cutting the proposed €80B research programme.
w
17-01-2013 Projektet me fondet e BE, shumë fjalë e pak rezultate

Përgjithësisht, fondet që Bashkimi Evropian u akordon palëve të tjera, jashtë kësaj organizate, ndahen në dy kategori: fonde që u akordohen shteteve dhe fonde që akordohen përmes konkurimit palëve që përfaqësojnë shoqërinë civile, organizma vendore, etj.
w
16-01-2013 Mbahet trajnimi për aplikim në fondet e Kornizës Investuese për Ballkanin Përendimor Prishtinë

Ministria e Integrimit Evropian organizoj sot trajnimin një ditor për institucionet shtetërore me qëllim të ngritjes së kapaciteteve për aplikim në fondet e Kornizës Investuese për Ballkanin Përendimor (Western Balkan Investment Framework - WBIF).
w
14-01-2013 INT/ European Commission proposes the continuation of the Eurostars Programme

The European Commission published its roadmap for the continuation of the Eurostars Programme. The executive body of the European Institutions clearly stated its support to the continuation of the Eurostars Programme
w
11-01-2013 INT/ EUREKA, the European network for innovation is calling for projects to fund

EUREKA launched a new call for technological innovation projects. Twelve national funding agencies are taking part in the call; they are based in Austria, Canada, Croatia, Czech Republic, Finland, The Netherlands, Romania, Spain, South Korea, Sweden, Switzerland and Turkey.
w
21-12-2012 REG/ Усогласени критериумите за настап на третиот повик од ИПА програмата меѓу Македонија и Грција

Гевгелискиот градоначалник Иван Франгов во Солун учествуваше во работата на заедничкиот одбор за мониторинг на ИПА програмата за прекугранична соработка во кој членуваат претставници на пограничните плански региони од Македонија и Грција.
w
19-12-2012 INT/ Call for Applications: 2013 Urban & Regional Policy Fellowships

The German Marshall Fund of the United States (GMF) grants a limited number of fellowships each year through its Urban and Regional Policy program, which focuses on the policy issues and challenges common to metropolitan regions and cities in the United States and Europe.
w
17-12-2012 INT/ Commission to fund top research chairs in less-developed regions

Grants of up to €2.4 million will be awarded to universities or research institutions in less developed regions in Europe, under a pilot programme of the European Commission.
w
05-12-2012 REG/ КЈП "Ђунис" поново добио донацију ЕУ

Пројекат под називом “Смањење отпадних вода и заштита животне средине у општинама Уб и Источно Сарајево” крајем 2011. године је послат делегацији ЕУ на оцењивање у оквиру позива Прекограничне сарадње Србија – Босна и Херцеговина, други позив.
w
20-11-2012 EUR/ Uskoro povezanost Mostara s Rimom, Catanijom i Palermom

Nakon uspostavljene redovite linije između Mostara i talijanskih gradova Bari i Trsta, došao je red na talijanske gradove Rim, Catania i Palermo.
w
05-11-2012 INT/ Winners of first Marie Curie Prize announced

The first winners of the European Commission's new Marie Curie Prize for outstanding achievement in research were announced today at a ceremony in Nicosia, Cyprus.
w
23-10-2012 REG/ Pratite natječaje za EU fondove na hrvatskom

Portal EU-projekti.info objedinjuje aktualne natječaje za projekte EU za područje Hrvatske i regije (BiH, Srbija, Crna Gora i Makedonija), kao i natječaje koje raspisuje Europska komisija.
w
22-10-2012 REG/ Македонија и Косово потпишаа договор за меѓународна соработка

Финансиската спогодба потпишана меѓу двете земји е за меѓу гранична соработка. Договорот е вреден 600 илјади евра. Средствата ќе бидат наменети за мали грантови и предлог проекти.
w
22-10-2012 REG/ Maqedonia dhe Kosova do të nënshkruajnë marrëveshje financiare për Programin për bashkëpunim ndërkufitar IPA 2011

Maqedonia dhe Kosova sot në Shkup do të nënshkruajnë marrëveshje financiare për programin për bashkëpunim ndërkufitar IPA 2011.
w
15-10-2012 BE do i kushtëzojë fondet jo me statusin kandidat, por me… performancën në reformat ku investohet

Statusi kandidat nuk do të jetë më kusht për qasjen e vendeve përfituese ndaj Instrumentit të Para-Anëtarësimit, IPA, që ofron Bashkimi Europian.
w
21-09-2012 REG/ Македонски и бугарски општини користат 6 милиони евра од ЕУ фондовите

Проектите кои се во завршна фаза денеска беа претставени на Саемот за прекугранични проекти во Ќустендил организиран во рамки на Европскиот ден на соработка 2012.
Page 13 of 17 First Previous Next Last